Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Godspeed You! Black Emperor - "Mladic" (Allelujah! Don't Bend! Ascend, 2012)

The Anatomy Of Melancholy: Η μπαντάρα από τον Καναδά μας έρχεται για ένα live στην Αθήνα, στις 29 Απριλίου και απλά θα περιμένουμε στωικά να έρθει η μέρα εκείνη, λιώνοντας παράλληλα τη δισκογραφία τους. Μέσα στο 2017 κυκλοφόρησαν τον 6ο δίσκο τους  Luciferian Towers και βασικά προτείνω να τρέξετε από τώρα για το εισιτήριο σας, γιατί η παράσταση  θα είναι σίγουρα μια επική εμπειρία (και πιθανώς sold out). Το "Mladic" είναι το αγαπημένο μου κομμάτι  έπος τους και θα πείσει και αυτούς που ακόμη δεν έχουν μυηθεί στις Post-rock μουσικάρες, πως πρέπει να καταπιαστούν asap.
Η συναυλία θα γίνει στο Fuzz Club και υπάρχουν ακόμη εισιτήρια των 29€ προς προπώληση στα Viva.gr, Sevenspots, Mediamarkt, Reload, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα & Τεχνόπολη), Metal Era, Syd Records, Rhythm Records, Sound Effect Reco.

The Band: Godspeed You! Black Emperor (Montreal, Canada)
Line Up: Efrim Manuel Menuck (guitar), Mauro Pezzente (bass), Mike Moya (guitar), David Bryant (guitar), Thierry Amar (bass), Aidan Girt (drums, percussion), Sophie Trudeau(violin), Tim Herzog (drums)
The Track: "Mladic"
The Album: Allelujah! Don't Bend! Ascend! (2012)
The Sound: Post Rock, Ambient


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου